Немає товарів в порівнянні
Не можете вибрати з декількох товарів? Додайте їх до порівняння.
Список бажань порожній
Сподобались товари, але ще думаєте? Додайте їх до списку бажань, щоб не загубити. Авторизуйтеся
Ваш кошик порожній
Але це легко виправити! Відправляйтесь за покупками або авторизуйтесь, щоб побачити товари, які вже додали.

Політика конфіденційності

Інформація, надана Вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.
 
  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях zalem тощо.
  • Ваші персональні дані обробляються zalem виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами і zalem. Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Ви висловлюєте згоду на обробку Ваших персональних даних в такий спосіб:
 
  • при здійсненні (підтвердження) Вами замовлення на сайті http://zalem.com.ua/, тобто при придбанні товарів і/або послуг, шляхом кліку в рядку «ЗАМОВЛЕННЯ ПІДТВЕРДЖУЮ»;
  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті http://zalem.com.ua/;
  • за участю в рекламних активностях zalem відповідно до правил проведення таких заходів.
  • Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується zalem і клієнтом (споживачем) і/або доводиться до відома клієнта (споживача).
    zalem гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
  • zalem використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас і наших можливостях, щоб Ви отримали кращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайса.
  • Якщо у Вас виникли питання по конфіденційності, зв'яжіться з нами, зателефонувавши за номером +38 096 033 09 89.або написавши за адресою postzalem@gmail.com
Вверх